Wednesday, July 15, 2009

CaNtEk tAk?

Assalamualaikum....

Sunflower rase mesti sume orang dah boring tengok blog ni kan?Yela....Asyik yang same jer....Sekali sekala nak wat perubahan kan?



ok!Sunflower dah bincang dengan ahli-ahli yang lain,dan diowang setuju untuk 'private'kan blog ni pastu cantekkan skit....Ada la skit pertolongan Anis Farzana....Bekas ahli blog nih...Kalau bekas ahli mesti la tau password blog ni kan?Jadi Anis Farzana bole la masok cantekkan skit....Yang shoutbox tu pon Anis yang buat...(jangan perasan plak anis!)





Kepada sesiapa yang tak puas hati dengan blog nih komen la yer?Kalo lagi suke blog yang dulu cakap jer...Kitorang bole tukar balik!Dan jangan lupe.....Jadi la follower kitong yerk?




SALAM BUNGE.....


SUNFLOWER A.K.A AYUNI!

1 comments:

Anis Farzama said...

eh?kite tengok kat blog list kite,kite nmpak post terbaru korang tajuk dye "kemahiran hidup??" tapi alih2 bile bukk x der pon post tu.buat auto post yeh?