Friday, May 7, 2010

Lgu Super Junior!



















































Thursday, April 8, 2010

Syang Die

Allo...Lame nye tak buat post..huhu....Maklumlah...Darjah 6....Nak buat macam mane???










Hensem tak jejaka yang ade kat atas ni???hoho..Yang ni la name die Eunhyuk...Hensem kan???Tapi ade sorang tu tak puas hati...Die kate muke die macam ade penyakit...huhu...Jahat punye budak..




Kalau nak tau..Hari Ahad bersamaan dengan 4/4/2010 hari tu birthday die...Nak sangat junpe die..Nak bagi hadiah dkat die...HUHU...



Lagi menyedihkan,abg Sunflower nak pegi SEOUL!!!!Uhuk!!Jeles nye...Eunhyuk ade kat sane..Tak sempa nak oean suruh belikan album super junior dengan girls generation...Huhu...Jeles sesangat!!!Harap2 lah abg Sunflower belikan yer??





Lgi satu..Sunflower dengar ade org nak bunuh diri dkat sekolah dkat2 dengan rumah Sunflower...Tak boleh la cakap sekolah mane...Die kate nak bunuh diri sebab putus cinta...Ya Allah...Insaflah...Sampai bomba n polis datang nak selamat kan die...Nasib baik selamat..Syukur..




Tahniah dekat ANIS,FARAH,FATIHAH,CHAN NGAN KHIRTHANA..Sebab mewakili sekolah pertandingan chess..Bes kan???




Itulah saje pada kali ini...Semoga berjumpa lgi.. :D











Saturday, March 20, 2010

UISH..

Hee..Lame sangat Sunflower tak buat post...Maklumlah darjah 6 setiap bulan ade ujian...Strees jadinye..Tak sampai seminggu dah ade ujian..Ish!





Cantik tak 9 manusia yang ade dekat atas tu??Hee..Tu la Girls Generation!Sunflower minat sangat dekat diorang...Diorang sangat best!!Sunflower tabik spring dekat diorang!!



Ade lagi sorang yang Sunflower minat..






EUNHYUK!!!!



Monday, January 18, 2010

yahoo....

Salam...Lame Sunflower tak buat post kan???Ye la....Nak wat homework semua....


YoYo & CiCi emoticon


Hee....Sunflower dapat masuk kelas Budiman balik!!!!!Yahoo!!!Sunflower sebenarnye x sangke nak naik kelas balik...Sebab result boleh tahan teruk jugak...


YoYo & CiCi emoticon



Nak tau Sunflower dapat berapa A???Satu je...Haha...Teruk kan???



Jumaat ni birthday Sunflower....hee...Tak nak adiah pon..hehe...




Sekarang ni Sunflower dah masuk kelas Budiman balik macam nak pecah kepale...Bnyak homework tau tak!!!!Hehe...Ni pon baru abis wat homework...



Ok la...Sunflower nak chow dulu!!!!!!!

Tuesday, January 5, 2010

Sekolah...

Salam...Sory la Sunflower tak sempat nak buat post...Bukan ape tahun ni sibuk sangat..Esok ade ujian untuk menentukan kelas...Takut..


YoYo & CiCi emoticon


Kene study banyak ni!



YoYo & CiCi emoticon



Sunflower tak nak turun kelas dah...Sebaba tahun lepas Sunflower dari kelas nombor satu turun ke kelas nombor 2....teruk kan??



Itu je lah...Sunflower nak bace buku ni...


Monday, December 28, 2009

Berwajah baru la....

Salam...Sorry la sebab lame sangat private kan blog ku ni...Hihihi...Cantik tak???haha...Ni semua Sunflower mintak tolong dekat Anis!! Thanks Anis!!



Onion Head emoticon


Kalau tukar template,bende yang sunflower paling tak suke ialah semua hilang...chat box pon ilang...sume ilang...Sementara ni korang follow la dulu yer?Nanti sunflower mintak password dekat Anis...Sebab die tu la boss blog ni dulu...



Onion Head emoticon



Jadi semua password die la yang hafal...Sunflower ni seorang yang pelupa!!haha....Setakat ni je sunflower tulis...Nanti sunflower tulis lagi yer??Follow!


Wednesday, December 23, 2009

sekolah dah dekat....

Salam....Hari ni mak Sunflower baru belikan buku tulis...



YoYo & CiCi emoticon



Bukan buku tulis yang untuk conteng2 tu....Untuk sekolah yang akan datang....Adoyai....Macam kene pangang rasenye....




YoYo & CiCi emoticon




Hmm....Sunflower dah siapkan semua persiapan nak gi sekolah....Beli baju,gosok baju,balut buku semua dah siap!Tau je la kalau dah siap tu,macam nak menari!!




YoYo & CiCi emoticon




haha...sekali sekala kalau dah sekolah tu rase macam nak cuti,kalau cuti rase macam nak sekolah...pelik nye...



Ha...Krismas dah dekat....Sunflower ade satu cite ni sekarang dah ade kat wayang...






ALVIN AND THE CHIPMUNKS!!




Friday, December 18, 2009

Charlie and the chocolate factory..

Salam...Semalam Sunflower tengok cerite pasal kilang coklat..Tajuk die charlie and the chocolate factory...







Bes cerite die....Pasal kilang yang penuh dengan coklat...Sunflower tengok cerite ni pon rase macam nak makan je...huhu...kalau la Sunflower dapat tiket emas tu...Dalam kilang tu ade pekerje die tau!Comel!!






Pekerje2 kilang ni suke nyanyi lagu...Kalau ade orang lemas pon nyanyi jugak...Bukan nak tolong...huhu...




Sunflower nak tunjuk pelakon die ye?







~seorang yang paling baik daripade yang 4 orang yang lain...Die yang dapat tahan yang paling lame dalam kilang tu~







~suke makan coklat...Hari2 makan coklat...Tak pernah habis coklat die...~








~suke makan gule2 getah....perangai die same dengan mak die....Berlagak...~







~Ayah die seorang yang kaye....Die nak ape2 mesti ayah die kasi....~







~paling nakal dari yang lain2....~




Tu je la kot...Malas nak tulis banyak2!!BYE!







Thursday, December 17, 2009

UPSR..

Salam...Sekarang ni Sunflower ade masalah...Bukan masalah besar pon tapi masalah kecik je....Mak yang suruh....



YoYo & CiCi emoticon



Masalah itu adelah untuk mencari tempat belajar online...Terutamenye untuk bdak2 yang nak amik upsr....Ye la...Carikat google x banyak...Jadi sesape yang ade 2 gitau la Sunflower...




YoYo & CiCi emoticon




Itu sahaje...Malas nak cakap banyak2....Selamat Berjumpa dalam post yang akan datang!



Thursday, December 10, 2009

They are my heart....

Assalamualaikum...Hari Sunflower nak tunjuk muke kawan baik Sunflower...Semua nyer baik2 belake....Walaupun selalu gaduh tapi tetap bes fwen...


Onion Head emoticon


Sunflower harap our friendship kekal sampai bile2....




(not in the picture~Ana~)



Inilah kitorang...Ok...kalau korang nak tau Sunflower la yang pakai baju kurung warne kuning tu...huhu...mase ni candid....Tak ready lagi...Sunflower senaraikan satu per satu....




Fatihah a.k.a Faty~Seorang yang pandai dalam pelajaran...Kalau tak faham ape2 Sunflower akan tanye die...Die jugak pernah dapat 1oo dalam maths!!




Farah~Seorang yang baik hati..Seorang yang paling sporting dalam geng....




Misarah a.k.a Mai~Seorang yang sangat pandai dalam musik...Hampir sumua lagi die hafal...Terutamanye kupulan 6ixth sense....




Sakinah a.k.a Kinah~Seorang yang sangat baik hati...Kalau kitorang gaduh ke ape die la yang tolong leraikan....Die la ustazah dalam geng!!




Anis~Seorang yang pandai dalam dunia blog!Kalau Sunflower ade masalah pasal blog,die la tuannye!!




Nuryn~Seorang yang rock!!Die suke sangat Yui....




Itulah kawan BAik sunflower....








Wednesday, December 9, 2009

hello!

Dah lame Sunflower tak buat post kan??Bukan ape,selepas post yang lepas Sunflower dpt berita yang sangat mengejutkan.....Sedih jugak...huhu...



Onion Head emoticon



Sunflower turun kelas...huhu...Sunflower dpt no 36/41...Teruk kan??
Sunflower macam nak nangis tapi bende dah jadi...Nak buat macam mane kan??




Onion Head emoticon



Hmm...Cuti sekolah menjelma sekali lagi...Macam mane nak isikan mase yang sangat panjang tu dgn bende yang berfaedah??Mak Sunflower dah buat perancangan yang paling bagus untuk Sunflower....Hoho....Tidak!




Onion Head emoticon




Mak Sunflower masukkan Sunflower tuisyen...hoho...Nak buat macam mane kan??Dah dapat keputusan teruk....Bukan itu sahaje...Kalau ade berite buruk mesti ade berita baik kan??




Onion Head emoticon





tunggu la minggu dpn!!!






Wednesday, November 11, 2009

Sambungan....

Sambungan dari post yang lepas....Sedih sangat!!



Onion Head emoticon



Okla....Sunflower rase mesti korang dah dapat agak nape Sunflower sedih sangat....Mesti pasal sekolah....Nape ngan sekolah??



Onion Head emoticon



Mesti pasal perikse kan???Nape ngan perikse??Haha...Mesti pasal keputusan perikse....Hmm...BAD RESULTS!!!I'm dead!!




Onion Head emoticon





Sunflower dapat nombor teruk sangat!!Nak tau niombor berape?Hmm...Tak nak gitau la...Nanti korang gitau orang lain....Hmm....Kalau nak tau,chat ngan Sunflower...Nanti Sunflower akan bagi e-mail....

In the mood of Korean...

Hmmm...Sekarang ni Sunflower dalam mood yang baik punye!!Sunflower dalam mood Korea!!Cerita ni best punye!!Best+Sedih+Romantik!!!Sape-sape yang suke cerite Korea mesti nak tau kan??Cerita ni best sangat!!



Minimo Mouse emoticon



Hmm...Oklah...Sunflower bagitau....Dengar elok-elok...Bukak telinga besar-besar...Ok!!Cerite yang Sunflower maksudkan tu ialah cerite SASSY GIRL CHUN-YANG!!!Cerite ni best sangat!!Ni semestinya dari??Cube teka....




Minimo Mouse emoticon




Sape lagi??Anis la....Tak de sesape dah....Kalau suruh teka tu Anis la jawapannye...Hehe...Anis...Jangan malu-malu pulak!!





Minimo Mouse emoticon





Heheh....I'm in the mood for Korean...But not in this mood....Sedih sangat!!!Macam nak menangis!!Wa wa wa!!



Minimo Mouse emoticon




Hmmm...Nanti la Sunflower cerite kan...Sape boleh teka ape yang Sunflower yang not in the mood???Comment la yer???Semoga bertemu di post yang lain....Insya-Allah....
Selamat men'teka'!

Tuesday, November 10, 2009

Sejarah Random Kami!!

hohoho....Terime kasih dekat Anis!!!Disebabkan die la blog Randomkami dapat mencipta sejarah...Hoho...Nak tau sejarah die ape???Sejarah award pertame!!YAY!!






Kepade Anis..Terime kasih banyak-banyak....Sunflower sebenarnye,kalau ade masalah tentang blog,sume Sunflower mintak tolong dekat Anis....Terima kasih la!!!

Friday, November 6, 2009

Kepenatan....

Hah...Kepenatan...Pagi-pagi buta dah kene buat keje...(bukan la pagi sangat)Penat!!Macam mandi peluh!!


Onion Head emoticon


Sebenarnye Sunflower ialah seorang yang malas buat kerje...Tapi tak tau macam mane Sunflower boleh buat keje tu...Kene jampi kot...


Onion Head emoticon



Hehe...Ntah sebab Sunflower dapat B dalam maths...Sebab tu mak Sunflower bleh jadi boss...



Onion Head emoticon


Tadi Sunflower ade curi-curi gune komputer mase buat keje....



Onion Head emoticon



Tapi,kantoi jugak!!Habis kene bebel...Rasenye same macam kene belasah....HEHE...




Onion Head emoticon


Tapi hasilnya puas hati sangat...Sebab rumah jadi cantek!!




Onion Head emoticon



Oklah...Sampai sini saje...Bye!!




Bebas + Sedih

Hmmm..Semenjak,dua menjak ni Sunflower rajin skit nak wat post...Tak tau la kenape....Kene penyakit kot???


Minimo Mouse emoticon


Ntah la kenape,yang penting korang bahagia...



Minimo Mouse emoticon



Hehehe..Ni lah post yang pertame yang Sunflower buat post gune emo....Hehe...Inilah tip Anis...Hehe..Supaya blog maju...Hehe...Sekarang ni,Sunflower nak cite skit...Sekarang Sunflower dah betul-betul bebas!!YAY!!Sekarang ni cume nak tunggu keputusan je...Sunflower dah tau satu je keputusan...Maths...Sunflower dapat B!!Cam nak nak nangis je...



Minimo Mouse emoticon




Rase nak bunuh orang pon ade...




Minimo Mouse emoticon




Hay!!Sunflower!!Jangan bunuh orang!!Nanti orang tu jadi hantu!!




Minimo Mouse emoticon





Hmm...Ape-ape je la...Lagi dua minggu nak cuti akhir tahun...Camner ni??Hadiah x beli lagi!!Kot-kot Sunflower sorang je yang tak belikan hadiah...Mane nak letak muke ni??





Minimo Mouse emoticon




Ha!!Ataupun mase diorang ngah wat sesi pertukaran hadiah,Sunflower buat-buat tido??





Minimo Mouse emoticon





Hah!!Ape la Sunflower ni...Sunflower memang suke nak cuti....





Minimo Mouse emoticon



Tapi,macam mane nak lalui hari-hari percutian tanpa kawan??Rase sunyi kan??Kalau nak pergi rumah orang,orang kate Sunflower muke tak malu...Camne la ni??



Minimo Mouse emoticon




Hmm...Sunflower sedih sangat....Hmm....Kalau Sunflower tak turun kelas tak pe la tapi kalau turun kelas??Habis kene hentam ngan mak!!Hmm...Tak leh nak bayang kan..




Minimo Mouse emoticon




Ok lah...Sampai sini saje la post kali ni...Moga korang terhibur!!!!!!!!





Minimo Mouse emoticon