Thursday, April 8, 2010

Syang Die

Allo...Lame nye tak buat post..huhu....Maklumlah...Darjah 6....Nak buat macam mane???










Hensem tak jejaka yang ade kat atas ni???hoho..Yang ni la name die Eunhyuk...Hensem kan???Tapi ade sorang tu tak puas hati...Die kate muke die macam ade penyakit...huhu...Jahat punye budak..




Kalau nak tau..Hari Ahad bersamaan dengan 4/4/2010 hari tu birthday die...Nak sangat junpe die..Nak bagi hadiah dkat die...HUHU...



Lagi menyedihkan,abg Sunflower nak pegi SEOUL!!!!Uhuk!!Jeles nye...Eunhyuk ade kat sane..Tak sempa nak oean suruh belikan album super junior dengan girls generation...Huhu...Jeles sesangat!!!Harap2 lah abg Sunflower belikan yer??





Lgi satu..Sunflower dengar ade org nak bunuh diri dkat sekolah dkat2 dengan rumah Sunflower...Tak boleh la cakap sekolah mane...Die kate nak bunuh diri sebab putus cinta...Ya Allah...Insaflah...Sampai bomba n polis datang nak selamat kan die...Nasib baik selamat..Syukur..




Tahniah dekat ANIS,FARAH,FATIHAH,CHAN NGAN KHIRTHANA..Sebab mewakili sekolah pertandingan chess..Bes kan???




Itulah saje pada kali ini...Semoga berjumpa lgi.. :D











1 comments:

Anis Farzana said...

jgn mare..hehehe