Monday, December 28, 2009

Berwajah baru la....

Salam...Sorry la sebab lame sangat private kan blog ku ni...Hihihi...Cantik tak???haha...Ni semua Sunflower mintak tolong dekat Anis!! Thanks Anis!!



Onion Head emoticon


Kalau tukar template,bende yang sunflower paling tak suke ialah semua hilang...chat box pon ilang...sume ilang...Sementara ni korang follow la dulu yer?Nanti sunflower mintak password dekat Anis...Sebab die tu la boss blog ni dulu...



Onion Head emoticon



Jadi semua password die la yang hafal...Sunflower ni seorang yang pelupa!!haha....Setakat ni je sunflower tulis...Nanti sunflower tulis lagi yer??Follow!


0 comments: