Thursday, October 22, 2009

Sukaneka???

Allo....Dah lame blog ni tak tulis post baru kan???Kesian dekat follower2 yang menunggu kitorang mefollow (ade ke ayat ni?) diorang....Tunggu la wek??Sampai masa Sunflower n Ixora akan follow korang....(yang blom kene follow la..)Sunflower akan merujuk kepada Anis yang pandai selok belok dunia blog nih...(cheh!)Insya-Allah.....Aik???Ape kene mengena dengan tajuk sukaneka nih???





OK!!!Yang ni baru la yang btol...
Pada 22/10/2009 bersamaan dengan hari Khamis (chewah!!Macam pengumuman Hari Raya plak) ade sukaneka dekat sekolah kebangsaan....Sunflower n Ixora masuk acara tarik tali bahagian perempuan...(tak kan la lelaki plak kan?)Sunflower n Ixora termasuklah anis mewakili rumah kuning....Di sukaneka tu ade 4 acara...Tapi kitorang masuk 1 acara je....Setelah penat menarik tali,menang juga peringkat final apabila lawan dengan rumah merah....
Di akhir pertandingan cikgu telah mengumumkan rumah kuning juara keseluruhan....
Tapi,ramai yang tak puas hati dengan keputusan yang diberi oleh cikgu....Diorang kate kitorang main tipu....Padahal menang kalah tu adat pertandingan.....Bukan untuk bermusuh musuhan....Kan????Macam mane ni???Sekarang diorang anti rumah kuning....Hmm.....Ok lah....Semoga berjumpa di post yang lain....
WASSALAM......
P/S:Kepada semua orang tu,sedar la skit ye??

1 comments:

Anis Farzana said...

tah!jeles la tu org menang.
bile org menang,org yg kalah tu kate main tipu!
geram gilok!