Wednesday, November 4, 2009

Bebas!!!

Allo allo allo!!!Ari ni Sunflower dalam good mood punye!!Tau sebab ape???Sebab....Dah bebas!!!Tak la bebas sepenuhnye...Esok ade lagi 2 paper...Muzik n pendidikan seni visual...Tapi Sunflower rase yang esok punye kertas senang je kot...







Minggu depan ade jamuan kat sekolah....Mesti best punyer...Sekolah agame pulak selapas bincang ngan ustazah Mazidah(guru kelas dekat sklh agame),kitorang bersepakat bayar RM5 seorang...Sunflower kene bayar RM10 sebab Sunflower tak datang sklh agame lebih dari 30 hari...Kitorang kene bayar lebih sebagai denda....RM10 pon Rm10 la...Yang best nye makan KFC!!Yahoo!!







Kat sekolah kebangsaan pon ade,,,,Kitorang kene bayar RM5...Tak de denda....Harap-harap la jamuan kat sekolah kebangsaan best!!!Sebab tahun lepas tak meriah sangat!!Sunflower kalau bole nak bawak kamera....Kalau ade la...Sebab kamera yang selalu Sunflower gune tu abg Sunflower bawak pergi belayar.....








Sunflower rase itu sahaje yang Sunflower nak cakap....Kalau panjang-panjang nnti boring pulak orang yang membacanye....Ok lah,,,,Wasalam!!


0 comments: